Wij zijn op zoek naar enthousiaste sponsoren die ons willen helpen om dichter bij ons doel te komen. De afgelopen jaren hebben we vooral uit ons eigen spaargeld geput om dit niveau te behalen, maar we hebben hulp nodig om de volgende stap te kunnen maken.

Rugby kost ons per speler €630 per maand. Deze kosten bestaan uit reiskosten naar de trainingen en wedstrijden binnen Nederland, deelname aan internationale toernooien, aanschaf rugbystoelen, reservemateriaal en onderhoud. Klik hier om naar het overzicht te gaan

Donatiepotjes

Onder het mom van alle beetjes helpen, mogen wij in verschillende winkels en restaurants donatiepotjes neerzetten. Dit is voor winkeliers die ons willen helpen `maar niet direct een financiële bijdragen kunnen doen`vaak een hele fijne manier. Ook op deze manier van sponsoring helpt ons steeds dichter bij ons doel.

Vrije sponsoring

Wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Dan kan dat natuurlijk ook, want alle beetjes helpen!

Rolstoelrugby kosten

Type kosten Kosten per jaar Toelichting kosten
Brandstof €1.450 Reiskosten binnen Nederland naar wedstrijden, clubtrainingen en selectie trainingen. In totaal leggen we per persoon 10.618 km per jaar af.
Handschoenen en tape €685 Elke speler verbruikt 230 pakken handschoenen en 48 rollen tape per jaar.
Binnen-/buitenbanden €350 Per jaar verbruikt een speler 6 buitenbanden en 25 nieuwe binnenbanden. Binnenbanden gaan dagelijks lek, maar kunnen geplakt worden.
Rolstoelonderhoud €180 Omdat de rugbystoelen harde klappen moeten opvangen moeten ze een paar keer per jaar gelast en gerepareerd worden.
Rugbystoel €2.066 Een rugbystoel kost ongeveer €8.500 en gaat drie jaar mee. Vanuit de gemeente krijgen we een vergoeding van €2.300 per drie jaar. De rest moeten we zelf bekostigen.
Clubcontributie €400 Contributie Nederland en Frankrijk
Toernooikosten €2.400 Wij bezoeken 5 toernooien per jaar die we zelf bekostigen. De kosten voor reis, verblijf en inschrijving zijn à €400 per toernooi.
 
Totaal €7.531 Deze kosten zijn per speler per jaar.
 
Per maand €627,58  
Per dag €20,63  

Wat kan Tweedertien voor u doen

Natuurlijk willen wij ook een tegenprestatie leveren als dank voor uw steun. We hebben ruimte op onze website voor de logo’s van onze sponsoren. Daarnaast bieden wij sponsoren van de betreffende maand de ruimte om op onze website te adverteren. Op onze social-media zullen we ook onze sponsoren bedanken en promoten.

Wanneer wij toernooien en evenementen binnen Nederland en in het buitenland bezoeken hebben we altijd banners mee. Hierbij is er ook ruimte gereserveerd voor uw bedrijf. Bij PR-evenementen dragen we onze eigen Tweedertien kleding waar ook ruimte is voor u als potentiële sponsor.

Daarnaast is het mogelijk om zelf een keer rolstoelrugby te ervaren! In samenwerking met T-WREX bieden wij de meest unieke teambuildingsactiviteit aan.