support Tweedertien

Tweedertien is een rolstoelrugbyformatie wat bestaat uit drie goede vrienden, die samen spelen voor de Nederlandse selectie spelen en voor het drievoudig Nederlands kampioensteam The Amsterdam Terminators.

Tweedertien 365

De kans is heel groot dat u nog nooit van rolstoelrugby heeft gehoord. Rolstoelrugby is een sport die gespeeld wordt door mensen die een beperking hebben aan alle vier de ledematen. Het is een teamsport van 4 tegen 4 op een speelveld ter grootte van een basketbalveld waarbij de bal met de rolstoel over de achterlijn gebracht moet worden om een score te maken. Rolstoelrugby is de enige full contact rolstoelsport die er is, daarom zijn onze rolstoelen ook extra bepantsert. Het wordt over de hele wereld gespeeld en heeft een vaste plaats op de Paralympics als een van de meest attractieve sporten!

We hebben de afgelopen jaren veel getraind en veel geleerd. We zijn met de Nederlandse selectie onderaan de ladder begonnen. We stonden op de laatste plaats op de Europese ranglijst, en onze droom om de paralympische spelen in Tokio te halen leek onbegonnen werk, maar nu drie jaar later klimmen we hard en hebben we aansluiting gevonden bij de Europese top. Nu moeten we deze learning curve voortzetten en onszelf meten met de huidige wereldtop om nog meer te groeien in ons spel.

Sponsoring:

Om 2019 wederom een succesvol jaar te laten worden voor Tweedertien zijn we opzoek naar sponsoring. Afgelopen jaren hebben we veel geput uit eigen spaargeld maar we zijn nu op het punt gekomen dat dit geen optie meer is voor ons.

Rugby kost ons per speler 630 euro per maand. Deze kosten bestaan uit reiskosten naar de trainingen en wedstrijden binnen Nederland, aanschaf rugbystoelen, internationale toernooikosten, reservemateriaal en onderhoud. Met Support Tweedertien 365 zijn wij opzoek naar sponsors die onze kosten willen dekken voor het jaar 2019. Hiervoor hebben wij drie soorten sponsormogelijkheden.

Dag sponsoring:

Dag sponsoring werkt eigenlijk hetzelfde als maand sponsoring maar dit is als u ons met een kleiner bedrag of meer gespreid over het jaar wilt helpen. Voor 21 euro sponsort u ons een dag. Ook zullen wij dag sponsoring anders inzetten. Wij willen dit gebruiken voor extra groei, denk hierbij aan fitness abonnementen, speciale sportvoeding, extra toernooien of bijvoorbeeld om naar meer clubs te reizen binnen Nederland voor extra trainingen.

Maand sponsoring:

Maand sponsoring betekent dat u ons als Tweedertien een maand sponsort met 630 euro zodat wij die maand zorgeloos kunnen focussen op onze groei. Elke maand hebben wij ruimte voor drie maand sponsoren ( 1 sponsor voor elk van onze spelers). De maand sponsoring is puur om onze kosten te dekken die wij nu maken (zoals beschreven in bijgevoegd tabel).

Vrije sponsoring:

Natuurlijk heel begrijpelijk als u ons wel wilt sponsoren maar een ander bedrag in gedachten heeft. Dat kan natuurlijk ook. We staan open voor elk bedrag, want alle beetjes helpen.

Natuurlijk willen wij ook een tegenprestatie leveren als dank voor uw steun. We hebben ruimte op onze site voor de logos van onze sponsoren. Daarnaast bieden wij de sponsoren van die maand de ruimte om op onze website te adverteren. Op onze social-media zullen we ook onze sponsoren bedanken en promoten. Ook is het mogelijk om een keer rolstoelrugby te ervaren met een gedeelte van uw team. In samenwerking met T-wrex (Total Wheelchair Rugby Experience) geven wij de meest unieke teambuildingsactiviteit.

Wij hebben banners die wij meenemen naar toernooien en evenementen binnen Nederland en in het buitenland. Waarbij ook ruimte is gereserveerd voor uw bedrijf. Wij staan ook geregeld in de pers en dragen vaak tijdens deze interviews onze eigen Tweedertien kleding. Waar ook ruimte is voor u als potentiele sponsor. Wij zijn ervan overtuigt dat we samen kunnen komen tot een passende tegenprestatie.

Alle hulp is welkom. Wij zijn natuurlijk niet alleen opzoek naar financiële ondersteuning. Als u met uw bedrijf op welke manier dan ook kunt helpen waarderen wij het enorm. Ook als u onze Facebookpagina een keer wil delen, kan het net de juiste personen bereiken die ons net die extra push kunnen geven. Voor vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met ons.

Soort kosten Kosten per jaar Waarom deze kosten
Benzine kosten €1.450,- Benzinekosten om naar de Nederlandse wedstrijden, selectie en club trainingen te komen(per auto) 10618 km per jaar.
Handschoenen en tape €685,- 230 pakken handschoenen en 48 rollen tape per jaar per speler.
Banden buiten/binnen €350,- Per jaar vervang je ongeveer 6 buitenbanden, 25 nieuwe binnenbanden. Binnenbanden gaan dagelijks lek maar zijn te plakken.
Rolstoelonderhoud €180,- Doordat de rugby stoelen zulke klappen moeten opvangen moeten ze een paar keer per jaar gelast worden.
Rugbystoel €2.066,- Een rugbystoel kost ongeveer 8500 euro en gaat drie jaar mee. Vanuit de gemeente krijg je €2300 per drie jaar. De rest moet je zelf bij elkaar regelen.
Clubcontributie €400,- Contributie Nederland en Frankrijk
Toernooikosten €2400,- Ongeveer 5 toernooien moeten we zelf bekostigen. Dat is reis, verblijf en inschrijving. A €400 per toernooi
totaal: €7.531,- Deze kosten zijn per speler per jaar
Per maand. €627,58-
Per dag €20,63-